PAX zoekt vrijwilligers en stagiair voor campagne ‘Teken tegen Kernwapens’

In september dit jaar lanceert No Nukes van PAX een grote campagne om kernwapens bovenaan de politieke agenda te zetten. We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de campagne ‘Teken tegen Kernwapens’ en vrijwilligers die het leuk vinden om tijdens festivals en evenementen ons mee te helpen met ludieke handtekeningenacties. 

Als stagiair ondersteun je het campagneteam met verschillende taken en werkzaamheden voor de campagne ‘Teken tegen Kernwapens’. Vind jij het leuk om samen met ons originele handtekeningacties te bedenken en uit te voeren, opinie artikelen te schrijven, contact met politici te zoeken, BN’ers te benaderen en zie jij het als een uitdaging om een zo divers mogelijke groep vrijwilligers te werven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je iets minder tijd maar vind je het wel leuk om ons mee te helpen met het verzamelen van handtekeningen op straat, markten, festival, (studie)vereniging, werk, sportclub of binnen je eigen vriendenkring? Geef je dan op als vrijwilligers.

Interesse?

Voor nadere informatie en/of aanmelding kan je contact op nemen met Krista van Velzen (campagneleider Nucleaire Ontwapening) en/of Selma van Oostwaard. Telefonisch bereikbaar via 030-2333346 of per e-mail: info@tekentegenkernwapens.nl.