Actie

Published on July 25th, 2014 | by Selma van Oostwaard

0

Loesje workshop voor vrijwilligers Teken tegen Kernwapens

Loesje, bekend van de posters, komt op maandagavond 1 september langs bij PAX. Zij verzorgt deze avond een workshop voor de vrijwilligers die zich inzetten voor de campagne Teken tegen kernwapens. Het thema van deze avond is natuurlijk… kernwapens!

Het leven op de wereld beter en mooier maken. Voor Loesje is dat geen luchtkasteel. Het is ook niet iets dat je volgens haar moet overlaten aan bazen, deskundigen of begeleiders. Je idealen verwezenlijken doe je door er dagelijks een kasteel van te metselen. De mensheid moet vooruit, vindt Loesje, en ze geeft haar met plezier een zetje in de rug. Ook de PAX-vrijwilligers voor de campagne Teken tegen Kernwapens.

Meld je aan
Vind jij dat kernwapens verboden moeten worden en heb je een uurtje, een dag of misschien langer de tijd om PAX hierbij te helpen? En wil je zelf een prikkelende Loesje poster maken? Meld je dan aan als vrijwilliger via info@tekentegenkernwapens.nl.

Voor de Loesje workshop is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Stuur dus vandaag nog mail!

Meer informatie vind je hier

Wat Loesje workshop: schrijven over kernwapens
Wanneer Maandag 1 september, vanaf 17.30u
Waar PAX kantoor, Godebaldkwartier 74, Utrecht
Bijzonderheden
  • Deelname is gratis
  • PAX verzorgt avondeten voor alle aanwezige vrijwilligers

Tags:


About the Author

Selma supports all the disarmament work at PAX with a special emphasis on the No Nukes team. In 2014 she and other PAX disarmament campaigners launched a public campaign in the Netherlands to initiate the creation of national legislation to outlaw nuclear weapons: www.tekentegenkernwapens.nl. One of the result of this national campaign is that a vast majority of the House wants the Netherlands to start working internationally for a nuclear weapons ban.Comments are closed.

Back to Top ↑

PAX