Geef je op voor de ICAN Action Academy en werk mee aan een verbod op kernwapens – TEST

Vier uitdagende interactieve educatieve dagen met gedreven mensen uit heel Europa vaardigheden leren om campagne te voeren voor een verbod op kernwapens. Deadline voor registratie is 20 juli.

De ICAN Action Academy is een vierdaagse conferentie in Berlijn voor Europese ICAN activisten onder de 30. Dit is jouw kans om te leren hoe je het verschil kan maken, om professionele campagnevaardigheden te ontwikkelen, om jonge activisten uit heel Europa te ontmoeten en om een leidende rol te spelen in een van de meest uitdagende internationale ontwapeningscampagnes.

Deze training is bedoeld om je de vaardigheden te geven om met zelfvertrouwen het publiek, politici en media te betrekken bij het internationale werk van de International Campaign to Abolish Nuclear Weapons om te komen tot een verbod op kernwapens.Er is plek voor minimaal 7 Nederlandse jongeren (18-30 jaar) om mee te doen aan deze training. Wij zoeken nadrukkelijk mensen die het een uitdaging vinden in Nederland campagne te gaan voeren om kernwapens verboden te krijgen. De selectie heeft tot doel een gebalanceerde groep samen te stellen qua leeftijd, geslacht en geografische spreiding. We willen in ieder geval graag (minimaal) één gemotiveerde deelnemer per studentenstad.Het is niet een vereiste om ervaring in campagnewerk te hebben, we zoeken juist een balans tussen ervaren en minder ervaren mensen die bereid zijn na de training in Nederland tijd en energie te steken in deze campagne.

In je motivatie geef je aan hoe je dat wat je in Berlijn gaat leren in de toekomst wil gaan gebruiken in een Nederlandse campagne. Geef in je motivatie ook nadrukkelijk aan waar je woont en/of studeert en tot welke netwerken jij toegang hebt of kan krijgen.

Meer informatie en het registratieformulier vind je op de website van de ICAN Action Academy.

Registreer je vóór 20 juli.

Je eigen bijdrage aan reis, onderdak en eten is 100 euro. Alle voorwaarden vind je op de website van de ICAN Action Academy.