De eindsprint: help jij ons mee?

We zijn inmiddels de 32.000 handtekeningen voor de Teken tegen kernwapens campagne al ruim voorbij. Nog 8000 handtekeningen  te gaan! Hieronder vind je een overzicht van de No Nukes activiteiten in mei en juni. Help jij ons bij de laatste loodjes?

 • Dinsdag 9 juni, Buried Memories, filmavond en debat in Humanity House. Meld je hier aan

 • Vrijdag 12 & zaterdag 13 juni, handtekeningen ophalen tijdens het Oerol festival
  Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni staat PAX bij de veerpont in Harlingen om handtekeningen op te halen voor de Teken tegen kernwapens campagne. Was jij van plan om toch naar Oerol te gaan en lijkt het je leuk om daarvoor het campagneteam een handje te helpen! Ook niet Oerol gangers zijn van harte welkom om handtekeningen op te halen. Stuur een berichtje naar: info@tekentegenkernwapens.nl.

 • Zaterdag 13 juni, handtekeningenactie ALV en schrijfmiddag van Milieudefensie

 • Zondag 21 juni, Handtekeningenactie op het Houtfestival in Haarlem. Ga jij met ons mee?

 • Dinsdag 30 juni, Handtekeningenactie tijdens Gezond en gelukkig markt in Katwijk aan Zee
  PAX is uitgenodigd om handtekeningen op te halen tijdens de Gezond en Gelukkig Markt in Katwijk aan Zee. Lijkt het je leuk samen met PAX de stand te bemannen? Meld je aan via info@tekentegenkernwapens.nl.
 • Zaterdag 4 juliHandtekeningenactie Hippiefestival in Gorinchem
  Van 3 t/m 5 juli vindt op de mooiste locatie van Gorinchem omgetoverd de negende editie van het Gorcums Hippiefestival plaats. PAX staat op zaterdag 4 juli geheel in stijl op het festival om handtekeningen op te halen. Lijkt het je leuk om bij deze actie mee helpen? Mail ons: info@tekentegenkernwapens.nl.
  Wegens het warme weer wordt deze activiteit waarschijnlijk afgelast