Bustour naar actiekamp in Buchel

Deze zomer (9-13 augustus) organiseert het No Nukes team van IKV Pax Christi een bustour naar een actiekamp bij de kernwapenbasis in Büchel, Duitsland. Lijkt het je leuk om samen met het No Nukes team in deze bus te zitten? Houd dan deze pagina in de gaten!

Op vrijdag 9 augustus vertrekken we eerst met de bus naar de kernwapenbasis in Volkel. Daarna rijden we meteen door naar de kernwapenbasis Büchel in Duitsland. In Büchel sluiten we aan bij een actiekamp opgezet door Atomwaffenfrei.Jetz, onze ICAN partner in Duitsland.

Op de campingplaats zijn sanitaire voorzieningen aanwezig en verzorgt Rampenplan heerlijke vegetarische en veganistische maaltijden (kampeerplaats: €5,- per dag, maaltijden: €6,- per dag)*. De dagen zijn gevuld met diverse muziekactiviteiten, optredens, trainingen en debatten. Speel je muziek? Neem dan naast je tent ook je instrument mee!

Meer informatie over het progamma kun je vinden op de website van Atomwaffenfrei.Jetzt

Stuur een ecard en nodig je vrienden uit met ons met te gaan naar Büchel.

Wat: Busreis naar actiekamp in Büchel
Waar: Büchel, Duitsland
Wanneer: 9-13 augustus 2013
Inschrijven: Inschrijven is verplicht en kan via nukes@ikvpaxchristi.nl
Kosten**: €35,- voor de heen- en terugreis + €11,- p.p.p.d. voor de kampeerplaats en maaltijden

Zelf meenemen: Tent, matje, slaapzak, muziekinstrument

De vertrekpunten en precieze tijden van de busreis worden z.s.m. bekend gemaakt. Mocht je in de tussentijd meer informatie willen, stuur een mail naar: nukes@ikvpaxchristi.nl.

*  Let op: de bedragen voor het eten en de kampeerplek zijn gebaseerd op een schatting van het aantal deelnemers en kunnen nog worden aangepast.
** Mensen met een krap budget kunnen korting krijgen. Voor meer informatie stuur een mail naar: nukes@ikvpaxchristi.nl.